Stromy..
Až k zemí sehnuté,
ruce starých stromů,
bičované hlasem větru,
za deštivých večerů.....
Ustarané koruny šumí,
hlasitě na protest,
a suché slzy z listí,
shází kolem tmavých měst....
Z jejich vrásčité kůry,
jako z dlaně pak,
vyčteš starosti přírody,
o úbytku jejích krás...
Komentáře (9)
Komentujících (9)