pěkná báseňka ostatě jako vždy...já jen s tím čápem opatrně bacha na něj :o)
10.09.2007 20:05:00 | jedam
chtěla bych...ještě aspoň pár paprsků... na svou chladnou kůži...a pak ať si klidně vládne... mráz... ;)
10.09.2007 18:13:00 | prostějanek
Myško, jsi fakt dobrá ...
Z mého oka
vypadla zeleň
panenky po ní hopsaly
sítnicemi chytaly motýly
pro mou barevnou rozmarnost ...
10.09.2007 15:35:00 | smudlinek
Mám oproti všem okolo výhodu, .....
... protože v mé kanceláři bez oken
nic nebrání mé představivosti ....
.... vykreslit všechny tyto obrazy .... v těch nejskvělejších barvách ...
10.09.2007 15:34:00 | HarryHH