Jaro, léto, podzim, zima.
Anotace: Odpověď na jednu inspiraci z Literu, jestli se pozná.
Sbírka:
Mozaika života
Jaro, když rozkvétá do léta,
dává mu barev žár,
podzim zas létu ochladí,
písku a vody var.
Zima se tulí k podzimu,
mlhou mu zastírá oči,
na zlatou barvu palety,
sněhové vločky vkročí.
Zas bude zima couravá,
už teď se vítr točí,
představa jara daleká,
mějme je alespoň v duši.
Mlha už zastírá podzimu,
modravý pohled sivý,
a listí tančí čtverylku,
na přání paní zimy.
Komentáře (3)
Komentujících (3)