Fantazie
Anotace: Pohádkový podzimní čas....
Podzim je čas fantazie
víl,driád a najád,
tancují spolu v zářivých barvách
a drak jim do toho zpívá
má krásný tichý hlas
šumění stromů připomíná.
Vodník a rusalky chystají vodu
aby se uklidnila
dávají pokyny na zimu
aby se žádná rybka neztratila
Bludničkové zas vidí mračna
zima bude určitě zlá
vidí všechno černě
i noc jim příjde jiná
Krásné plesy s královnami
se budou konat znova
jsou pozváni,všichni
kdo věří na pohádky a sen
Přečteno 405x
Tipy 2
Poslední tipující: cevert
Komentáře (1)
Komentujících (1)