Podzim
Anotace: Je to zvláštní, napsala sem to před rokem a ted to píšu sem....
Venku svítí sluníčko,
na svět se kření,
stejně jako já,
je krásný den podzimní,
že se mi to snad jen zdá...
Honí se listí po chodníku,
a chodcům lítá pod nohy,
vráží lidem do kotníků
a střídá různé polohy...
Žlutá, červená, oranžová, hnědá,
vítr všebarevné listí zvedá...
Děti pouští draky,
maminky z nich nespouští zraky...
Já sedím ve stromů stínu,
a skládám básen pro radost,
co jiného mám dělat,
když nemám krás podzimu ani zdaleka dost!!
Komentáře (1)
Komentujících (1)