Nedělní odpoledne
Anotace: Pocitovka psaná dnes u vody, rýmy tam nehledejte.
Poslední letní neděle...
Azurové nebe si dopřává
odpolední koupel.
Hladina je jako zrcadlo.
Všude ticho,
jenom pár zoufalců
opodál na břehu
se snaží zadržet léto
- tak jako já.
Sundávám boty a brouzdám se
po kotníky ve vodě.
Studí to.
Připlulo pár žlutých listů,
na jednom přilepená pavučinka.
Lehám si do trávy
a nechávám slunce,
aby naposledy ochutnávalo
moji kůži.
Jsem šťastná.
Léto se loučí
a jde mu to skvěle. . .
Přečteno 500x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (8)
Komentujících (8)