Milý Psavče, děkuji. Já jsem rybář do morku kostí. Moc jsi mne tím potěšil.
Vážím Tvého komentáře k mé básni Galatní. Dovol mi malou otázku: Může být galantní i žena? Protože já jsem ve skutečnosti bez pár dnů osmnáctiletá holka.
20.09.2007 18:45:00 | Rikitan
nejsem rybář... ale dítě jo, a musím říct, že se mi líbí...:)
19.09.2007 21:45:00 | Trdlo
Na večeři kapříka
to je pochutnání
doufám,že na Vánoce
dost jich bude k mání.
19.09.2007 18:58:00 | s.e.n