Dřevěným duším
Chtějí se ještě chvíli ukrývat
v poduškách podzimu
posílit štamprličkou zlatého likéru
to na kuráž
než shodí všechen stud
a ukáží nahá těla
na kotlinatých postelích
chladného pokoje
a tak nějak čekám
tam kde mlha se už pomalu sráží
u kolen chladných nocí
aby přikryla ozvěnu léta
a opilá kouřem z bramborových natí
sunu krok za krokem
obléknout jim bílou košilku
pro nevinnost jejich spánku
Komentáře (14)
Komentujících (13)