Léto je pryč...
Anotace: Stě téma, které nemůže romantik vynechat... :-)
Každý den západ o něco dřív.
Je tady podzim, léto je pryč.
Chladnější odlesky na hladině,
studené ruce sevřené v klíně.
Kvete vřes a dozrály jeřabiny,
ráno jinovatka je předzvěst zimy.
Stromy se zříkají svojí zeleně,
po roce jsi tu zas mokrý podzime.
Sněhová vločka přistane na tváři.
Radši se zachumám doma v polštaři.
A sic podzime máš svoje kouzlo,
těším se po zimě, až přijdeš jaro!
Komentáře (1)
Komentujících (1)