Až...
Anotace: inspirací mi byl můj oblíbený citát který si určitě vybavíte
Až pokácíme poslední strom,
co ještě pyšní se listy,
jsme páni pohrom,
a zánik je téměř jistý.
Až otrávíme poslední řeku,
kde ještě drží se ryby,
ach ano bude mi do breku,
už nepomůžou plané sliby.
Až sníme i tu poslední rybu,
co měla možnost přežít,
pozdě vyčítat si svoji chybu,
pozdě něco řešit.
Až se tohle stane, pak teprve zjistíme, že peníze se jíst nedají.
Komentáře (1)
Komentujících (1)