Hladina moře
Anotace: Co si pod tím myslíte? Podívejte se na můj úhel pohledu.
HLADINA MOŘE
Poklidná hladina moře
odkud se valí tsunami.
Díky podmořské hoře,
co si hraje s vlnami.
Poklidnou hladinu moře
rozráží exploze plynů.
Děkujme kouřové hoře
za kupu mrtvých stínů.
Komentáře (4)
Komentujících (3)