Naše ryby 3
Anotace: Další lekce pro rybáře a milovníky vody.
Sumec
Velká tlama dlouhé fousy,
takhle sumec vypadá.
Proč je někdy taky albín,
to je velká záhada.
Okoun
Pruhy ty jsou stále v módě,
tohle okoun dobře ví.
Mezi kapry prohání se,
než ho rybář uloví.
Parma
Hezká ryba tahle parma,
jen si musíš pozor dát.
Jikry, mlíčí jedovaté,
tohle třeba dobře znát.
Přečteno 424x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (5)
Komentujících (5)