Psavec... moc hezke, rybicky mam moc rada dokazu na ne civet cele hodiny...
24.09.2007 17:26:00 | carodejka
Mno, básničku ti bohužel nenapíši, promiň, ale moc ti děkuji. Srdce tichého blázna jsi velmi potěšil.
Už se těším, až začnou výlovy... První rybník v mém okolí se má lovit ve středu. Další v pátek...
24.09.2007 16:46:00 | Rikitan
Psavec běží k nevodu
kouká na rybník
kouká na vodu
v síti se mrská veliký dar
tři kapři
candát
a ježdíků pár
Za úžasné lekce děkuju :-)))
24.09.2007 16:25:00 | Lota
Já mám muže rybáře,
a ten se s tím nepáře,
do trávy mě položí,
žádnou báseň nesloží!
24.09.2007 13:58:00 | kliďaska
Ako ktosi u vás vravel,
že do dňa a do roka
Ja som u nás na Dunaji
chytil zase žraloka
Nijak silno nezápasil
bol akýsi studený
A to bolo asi preto,
že bol celý gumený...
24.09.2007 13:48:00 | džemo