Stojí za zamyšlení,nikdy mě nenapadlo takhle se sama sebe ptát,zajímavé...
13.10.2007 13:47:00 | .K.r.i.s.t.y.
Paprsek slunce
těžce prohřívá...
kapka může být
až nekonečně plíživá...
duhu... máš v sobě
v každé radosti...
a teplo sněhu??
bože, to jsou starosti!!
;o))
(jsem jedovatá baba,
takže takovýhle veršování
mi slina na jazyk přímo prostírá,
za to ani nemůžu :o)))
12.10.2007 20:04:00 | Cecilka