Jednou
Anotace: Prostě jsem jen seděla v obýváku a koukala se z okna...:)) P.S.: jestli je děsná, tak to napište a já jí smažu...;))
Don´t know why, I didn´t come...
letěli,
vznášli se spolu,
vedle sebe,
poletovali.
...dva žluťásci...
skrz zašedlou záclonu,
svítili,
jako slunce...
...dvě...
ve slunečném dni,
prosvětleném třepetáním
-průsvitných, okouzlujících-
...křídel...
předháněli se
kdo dřív odletí?
nevěřila jsem
...prostě zůstanou...
odlétli
-a já-
...už neměla na co čekat...
...na co se dívat...
... ...
úsměv se však nevzdával
...jednou...
jednou zase přiletí
Komentáře (2)
Komentujících (2)