The Autumn's beginnig i / Podzim začíná I

The Autumn's beginnig i / Podzim začíná I

Anotace: 54) krátká miniaturka /anglicky + český doslovný překlad/

Sbírka: * The Heart of Sorrow *

† † † † † † † † † † † † † † †
† The autumn’s beginning †
† † † † † † † † † † † † † † †

The sun’s rising in autumn’s morn
With the greeting, a silent dawn
Leaves fall down from the trees
Flowers slowly start to freeze

From the north a singing wind
A little cold whispers but kind
Now birds going to fly away
Only ‘good bye’ you can say

The time for a deep sleep
To rest and a dream keep
All of nature change colours
Till the first cold snow falls

.

† † † † † † † † †
† Podzim začíná †
† † † † † † † † †

Slunce vychází na podzim ráno
S pozdravem, tiché svítání
Listí padá dolů ze stromů
Květiny pomalu začínají umrzat

Ze severu zpívající vítr
Trochu chladný šepot, ale milý
Tak se tedy ptáci chystají odlétnout
Jen sbohem můžeš říct

Čas pro hluboký spánek
K odpočívání a udržování snu
Vše v přírodě mění barvy
Dokud naspadne první chladný sníh

.
Autor Nikytu, 25.09.2007
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel