Co říci? Potoky u nás, se už pomalu čistí. Třeba toho jednou docílíme i s řekami. Držme si palce.
Jsem ráda, že jste zpátky.:)
28.11.2007 20:20:00 | Verule
Úplně cítím.. Ale nevím, co říci, slova se mi zapletla mezi řasy a proud mi je odtrhává od úst...
02.10.2007 18:41:00 | prostě Zuzana