Rybou bych nikdy nechtěl být,
být hluchý, tupý a žábry mít.
Blbá představa. Tak raději mikrobem,
zahrávat si s doktorem.
Jednoho dne se přemnožím
a v těle rodinku svou založím.
Množím se rychle jako blesk,
moje populace prožila velký třesk...
03.10.2007 19:08:00 | jehlaspichlas