Podzimní..
Nad nahou alejí,
dráčci poletují,
a ten dětský smích,
je slyšet snad odevšad..
Nad nahou alejí,
vítr mocně vál,
zpíval si v korunách,
když listí shazoval..
Nad nahou alejí,
barvami maloval,
štětce však nechopil,
jak mnohokrát sliboval...
podzim..
Komentáře (6)
Komentujících (6)