Nocležník
Anotace: psáno dneska v noci, při světle svíček. Jestli ta básnička někomu patří, ať si jí vezme...
Pluji tmou,
mlha mi v rukou protéká
sleduji tvou
šíji, když se oblékáš.
Pokoj je prázdný,
není tu nikdo krom zimy
dotek krásný
tvůj, nebude bez viny.
Sedíš tu tiše,
já taky s tebou mlčívám
je to tím spíše
stereotyp, jenž si tak užívám.
Až přijde zima,
všude bude bílá - nežná
tak zůstanu sama
zase, ve své tmě uzamčená.
Umřela dnes,
ta prokletá zimní tma
kdy konečně ses
vrátil, upadám v koma.
Přečteno 453x
Tipy 4
Poslední tipující: Dračičák, Šerák
Komentáře (3)
Komentujících (3)