Lesní vzpomínka
Anotace: Na objevování krásy světa
Lesní vzpomínka
Ve větru plály vlasy trav,
v mech ukryl se hvězdný prach,
za kapradinou dýchal zas,
objevitel světa krás
V červánky oděly se mraky,
je čas čekat na zázraky,
až večerní rosa skrápí nás,
my v mlze schováme se zas
Ten objevitel světa krás,
dýchá přece v každém z nás,
tak pojďme tančit skrze tmu,
vstříc dalšímu objevu
Komentáře (1)
Komentujících (1)