Vysočina na podzim
Korálky jeřabin ozdobená,
krásnější než mladá žena,
stokrát stejná a stokrát jiná
je moje vysočina.
Ukryta v oparu mlhavém
když probouzí se nad ránem,
do barevného listí oblečená,
ranními červánky nalíčená
ti zralou ženu připomíná.
Podzimní vysočina.
Přečteno 498x
Tipy 3
Poslední tipující: Antares, jiljovský
Komentáře (7)
Komentujících (7)