Mírný host
Podzime
ty mírný hoste
z bronzu si vytepal
květy listí na stromech
šumí a poprchává
tiché blues
růže skvostně mámivé
na zem sypou
okvětní plátky barevné
za závojem stříbrných mlh
slavnostní cestu chystají
paní Zimě
zmrzlé královně.
Komentáře (4)
Komentujících (4)