Zamyšlený podzim
Anotace: podzim z mnoha pohledů... :)
Podzim...ten čas,
pln vzpomínek a krás,
zapomenutých světů,
odkvétajících květů...
Podzim...ten čas,
co mate všechny snáz,
než v jiných ročních dobách,
co nadchnou davy z nás.
Podzim...ten čas,
kdy spadne první vlas,
ze stromových alejí,
když jen se větrem zachvějí.
Podzim...ten čas,
kdy meluzín je sraz,
se srdcem plným naděje,
rozfoukají závěje...
Přečteno 674x
Tipy 1
Poslední tipující: Meiv
Komentáře (1)
Komentujících (1)