Anotace: ...a možná je jich víc...myslím, že každý si může tohle říct... :o)
Znám jedno místo,
louku plnou kytiček…
Znám jedno místo,
kvetoucí strom tam stojí…
V údolíčku pramínek…
Stopy bosích nohou
žal mi hojí…
Ach…
V ruce malý kamínek…
Jen srdce se občas, pořád
o ní bojí…
10.10.2007 20:14:00 | kouzelníček
Máš to místo ve svém srdci
mám ho tam i já, tak vypadají sny.
V mém je postel a stolek ve tvém lampička a knížka
ty víš přeci, jeden a jeden jsou jedni
a z pod jedné peřiny je slyšet smích.
10.10.2007 15:11:00 | Mava
Já v to věřím
že je jedno Pouhé Místo
Kde
jsme št´astni
všichni
At´ já nebo Ty...
Přeji hezký den Cilko Jirka Kavec
10.10.2007 12:24:00 | kavec
Snad kažký ho má
kus srdce tam nechá
často k němu spěchá
vzpomímá
rozjímá
nebo se jen kochá...
10.10.2007 12:01:00 | Bíša
..místa tajná..i tajemná..jedněch je mnoho..
..druhých.. ještě stále málo.. :-)
10.10.2007 09:17:00 | isisleo