V lese
Anotace: překvapivě idylická na náladu nejtemnější... přírodní lyrika
Kořeny vyvráceného stromu,
hříbek v pařezu,
rašeliniště v lomu,
plavuň ve vřesu.
Z pod kamene vyvěrá pramínek,
potok nese spoustu vzpomínek.
Šumící bor
oživuje ptáků chór.
Pár trsů kapradí
srnčí cestu přehradí.
V křoví uzříš divočáka,
který kamsi chvátá.
Komentáře (0)