Kanec a tanec
Anotace: rozverná, do tanečních nikdy jsem nechodila, básničku o kanci v mizerné náladě napsala, nepoznali byste to
Pozvi kance
na hodinu tance.
Dohlídka ohol mu líce,
zakup taneční střevíce.
Sežeň sexy partnerku,
z chlupů vyžeň breberku.
Zatanči, pošli do kaliště,
nashledanou příště!
Komentáře (2)
Komentujících (2)