myslím, že jsme se probudily do stejného počasí .... i u mne vládla mlha
11.10.2007 19:57:00 | Sandra_T
Mlha...
tady u rybníků tak trošku zdomácněla...
mám ji ráda, přináší zvláštní dary...
kolikrát díky ní poznáme, proč jsme tady...
jo...
:o)
11.10.2007 15:25:00 | Cecilka
Děkujeme kosíčku :-) ... to víš, tu Tvoji černou mé ráno nemělo... jen příjemnou holubí šeď... :-)
11.10.2007 14:20:00 | Levandule
Jednou barvami špiníš, jednou barvami voníš a navíc fotonuješ ?!? To je něco jako silanizovat? Je to celé divné - spektrum lásky (láska se dá rozložit?). Holubí ráno mi evokuje holubí trus, a pak by to dávalo smysl jako hloupá reklama na prací prášky, kde bílá je bílá a barvy se špiní, a barvy voní...
Neuspořádaná, zmatená... píšeš líp, piš dál...
Plácejte se dál po ramenou...
11.10.2007 13:45:00 | Ksíkos
Mlha přede mnou, mlha za mnou ... dnešní ranní cesta z ráje byla ... mlžná :-)
11.10.2007 07:53:00 | smudlinek