Podzimní ráno
Anotace: zrovna takové jako dnes
Podzimní ráno zastudí
mlha řeku skrývá
než se slunce probudí
město tiše zívá
Zkřehlé ruce do kapes
šálou krk se jistí
na chodníku začal ples
nohou v suchém listí
Přečteno 648x
Tipy 8
Poslední tipující: Marfuša, Bíša, Monsignore, vodnař, Pilous
Komentáře (4)
Komentujících (4)