Vyjasnění
Anotace: Každý déšť následuje opět slunce...a s ním přichází i duha
Na okno padá
Kapka za kapkou
A já se dívám
Jak se vlévají do sebe
Potom se zadívám do dáli
Kde uvidím slunce
A kousek modrého nebe
Zdá se to jako sen –
Přede mnou prší
A o kousek dál
Už je vidět „to krásné“
A když se zadívám pozorněji
Vidím, jak se na obloze rýsuje duha
Je to úžasné
Taková krása se nedá nakreslit
Musí se vidět
Leda by se vymysela mnohabarevná tuha
A pak možná…
Dalo by se popsat nepopsastelné a kreslit něco, co nelze
Přečteno 401x
Tipy 2
Poslední tipující: Martin Němeček, Duhová
Komentáře (0)