Ještě ne
Anotace: ještě mě nedostal (podzim)
Je daleko do maškarních plesů
ale listnaté lesy už zkouší kostýmy
javory mění přelivy jak holky v pubertě
měděné buky hoří na horizontu
Před usnutím mlha vyteče z lesů
a do rána barví vzduch do zimy
nachladlé saranče v odpoledním koncertě
ve výprodeji léta vystojím dlouhou frontu
Jestli tuhle zimu zase snesu
a nepřijdu v závějích o rýmy
nezměním nic na své omertě
nevydám se cestou drontů
Komentáře (0)