když den se končí...
Rumněnný obzor,
jakoby večer žhnoucí uhlíky
tu rozsypal,
když kamna
na chladnou noc čistil,
v krajině tolik blízké,
mým srdečním pochodům,
pohlcuje svými
ohnivými jazyky znova
členitost pahorků jeho,
se džberem plným tu stojím,
hasit však nemám sílu,
přesto chladivá krůpěj
se z pohledu mého vyroní...
Přečteno 473x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)