Procházka
Anotace: Každý se občas potřebuje projít a povšimnout si krás přírody...
Potřebuji, aby vzal někdo
Mé srdíčko na procházku
Aby předvedl názornou ukázku
Šťastného dne…
Dne, kdy se drží dva za ruce
Kdy je teplo i když sněží
Dne, kdy ani po půlce
Cesty nevidíme cíl
Chci zažít cestu, která trvá
Nekonečně dlouho
A nevidět nikoho
Jak motýlům křídla trhá
Chci jít na procházku
A jedině s tebou
Dotýkat se malých oblázků
Ležících okolo
Přečteno 415x
Tipy 2
Poslední tipující: Marfuša
Komentáře (1)
Komentujících (1)