Prsty
Křehké prsty tanečnice prohlížely temný bor,
kdež mdlé rety večernice vedly spolu věčný spor.
Brány nebe vypustily špinavý roj andělů,
holemi a nožem seli chudé plody země lůn.
Poslední soud vyřkl vojín utíraje z meče krev,
zpola mrtvý prosil o stín
V duši
V očích.
Ve stromech.
Přečteno 413x
Tipy 4
Poslední tipující: dablik007, nonick, colorka
Komentáře (1)
Komentujících (1)