Sluneční západ
Slunce se již pomalu sklání k obzoru
a dlouhé stíny topolů kryjí rybniční hladinu.
Statný topoly, štíhlý, rovní jako páni v pozoru,
jako by skrývaly tu sladkou nevinu.
Hladina rybníka se mírně čeří
a vrcholky vlnek se ladně třpytí.
A přitom pohledu má duše věří,
že neskončí ty doušky sladkého pití.
Při tomhle kouzelném pohledu,
mé tělo krásné pocity zalejou.
Jaké to rozmarné barvy západu,
kdy slunce mívá barvu červenou.
Přečteno 466x
Tipy 2
Poslední tipující: Erion Fate
Komentáře (2)
Komentujících (2)