Stíny podzimu
Anotace: Zase na mne dopadá ta podzimní nálada..
Pohlédnu z okna a vidím listí
Znamená to něco? Tím si buďte jisti
Podzim přišel, déšť a bláto
Z oblohy padá lístečkové zlato
Pro někoho štěstí, stromy, barvy
Ale když pomyslím, že se rodí larvy
Vím, že je podzim jen smutný a sám
Tak jako já, když štěstí nemám
Pro mne je celý rok pouze září
Jenže jednou příjde obávané stáří
A štěstí pořád nepřichází
Když z domů nikdo nevychází
Za dveřmi čeká jenom na nás
To štěstí nejeví se naráz!
Tys dveře otevřel a máš vyhráno
Ovšem pro druhé je jen na nervy zahráno
Stíny podzimu dělaj si co chtěj
Žij pouze okamžikem a štěstí pořád měj..
Přečteno 586x
Tipy 1
Poslední tipující: už ne pernikova princezna
Komentáře (1)
Komentujících (1)