...
Anotace: Asi podzim, tak nejak:) nevím jak to nazvat
Na stromech září zlatavé barvy,
motýli přestali klást již své larvy.
Všechno se chystá k zimnímu spánku,
slyšíš to všude, i v šepotu vánku.
Ježek dupe v spadaném listí,
matka své mládě naposled čistí.
Jeleni bojují ve vrcholech říje,
z mraků se pořád jen voda lije.
Sluníčko vysílá poslední paprsky,
děti ze stromů kradou pamlsky.
V kamnech se již oheň roztápí,
zima se blíží, naději utápí.
Chtěl bych se zahřát aspoň na vteřinu,
pusť mně prosím lásko k sobě pod peřinu:)
Přečteno 427x
Tipy 3
Poslední tipující: lela
Komentáře (1)
Komentujících (1)