Znám jeden obchod s kamínky. Pracuje tam člověk, který vždy tiskne ruku při vstupu a upřémný úsměv přidá. "Nemusíte nic kupovat, stačí, když se zastavíte. Vítám Vás." Ke každému kamínku umí krásně vyprávět. A vybírá je srdcem. Když jsem byla na prvním sratu Literu, nechtěla jsem přijet k hostitelce s prázdnou. Vybral mi Měsíční kámen. A byl to přesně kamínek k jejímu znamení.
Musím tam zase brzy vyrazit...
30.10.2007 19:30:00 | Koprtinka
Barevné kamínky,polodrahokamy se mě líbí.
Jsou též příjemné v rukou.
Teď něco vím o opálu.Dík!
30.10.2007 17:42:00 | s.e.n
Cecilko, je na světě vůbec něco, někdo, kdo není Tvým přítelem nebo kamarádem? :-))) :-*
30.10.2007 08:32:00 | Levandule