Dušičková
Anotace: tu jsem sem dávala v roce 2004
Olověné nebe
torza stromů.
Nebe pláče pro všechny,
co nevrátí se domů.
Nebe vzdává,já to vím
památku všem zesnulým.
My čekáme stále teskní
a tiší,kdy bolest v nás
se ztiší.
Stále jste s námi.
Rádi vás máme.
Vzpomínáme!
Přečteno 503x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., Bean
Komentáře (3)
Komentujících (3)