Anotace: ...věnováno jednomu moudrému a znalému bylinkovému světošlápkovi...
ale v tomhle jsem opravdu nevinně... ;o)
Ve světě bylin,
stejně jak ony...
z tvých dlaní
aroma zlehka
člověku,
tak nevím...
* * *
lesní kouzelník učený…
máš propletené kořeny…
pozdravů tichých doteky
s šepotem, kdo dá pro léky
kouzlo láskou převázané…
myslíš to vážně, už vím, pane...
:o)
02.11.2007 10:57:00 | Cecilka