Musela jsem se k ní vrátit...
ten konec cinkavě zvoní
jako rampouchová
zvonkohra...
je to kouzelné poslouchání...
díky...
06.11.2007 19:56:00 | Cecilka
A já mu za to šeptám díky,
protože se smím zahalit
na chvíli do tvé poetiky...
nechat se jemně pohladit
listopadovým dechem měkkým,
lhostejno, že je chladivý...
tam někde uvnitř, blízko srdce,
nechá polibek hřejivý...
cinkavě krásná...
06.11.2007 13:08:00 | Cecilka