první sníh
Anotace: ..pohádkové ráno..
Oblékla si dnes
vločka malá,
šaty krásné svatební,
myšlenka jí
přitom hřála,
na té pouti poslední,
spolu se svými sestřičkami,
padaly v němém úžasu,
ženicha na zemi,
hledaly marně samy
a s povzdechem
vpily se prozatím do času...
Přečteno 488x
Tipy 7
Poslední tipující: ziriant, Bíša, mattoni.uz.neni
Komentáře (2)
Komentujících (2)