Předzimní
Se sněhem přišel tichý sen
a vločky chladné společnice
šeptaly- nebuď otřesen-
když miluje tě Večernice.
Po nebi se snesla vrána-
dráha rovná parabole,
probudil ses brzy z rána-
s hlavou v nebi, duší v dole.
Planeta v tvé duši plála,
chladily ji sněžné pláně,
Venuše se rozplakala-
uhynuly něžné laně.
Přečteno 463x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)