Na svatého Martina
Anotace: jen taková říkanka
Na svatého Martina
u nás zima začíná.
Přijíždí na bílém koni,
povětřím se vločky honí.
Na svatého Martina
už se kouří z komína.
V krbu suché dříví praská
a srdcích zabydlí se láska.
Dej Martine, ať nezačíná
i v našich srdcích krutá zima.
Přečteno 762x
Tipy 5
Poslední tipující: Antares, Bíša, niemante
Komentáře (2)
Komentujících (2)