V doprovodu listopadu
Mráz opíral se o patník,
když zaťukal chlad na dveře.
A hravě toulající sníh,
čekal až dveře otevře..
Bílá paní ..
V tom jak tři kluci malý,
zůstali s otevřenou pusou stát.
Vždyť vedl za ruku si paní,
zimu krásný listopad.
A zima se usmívala..
Mráz odpadl od patníku,
a chlad začal teplem hřát.
A vločka plná ledového smíchu,
začala se těm dvou smát.
Škodolibá ..
A tak chopila se vlády,
v doprovodu měsíce.
Kapky na rampouchy hrály,
když paní usmívajíce ..
Kráčela uličkou k svému trůnu ..
Přečteno 439x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)