Sníh
Anotace: báseň..:)pls o komentáře
Hledím z okna
..úsměv hraje si na tváři..
Vidím bílý zázrak
..jenž všechnu krajinu rozzáří...
To padá sníh
..křičím přešťastně..
To zima je tu
..jak na někoho může působit nešťastně?..
Z komínů se kouří
..stromy zasněžené..
Auta na silnicích se bouří
..střechy postříbřené..
Učitel dál zkouší
..sníh venku nevnímá..
Žák se v duchu souží
..učitele proklíná..
Chceme ven, ne sedět ve třídě
..chceme prožít chvilky zimy..
Chceme běhat, ne sníh přehlížet
..navždy by nás trápil pocit viny..
Přečteno 504x
Tipy 9
Poslední tipující: Kirsten, Lota, Bíša, Elizabeth-Lili
Komentáře (4)
Komentujících (4)