Anotace: No,těžko k tomuhle mluvit...
tak...uprimne receno...no, kdyz uz rym, tak i rytmus a ten tady znacne pokulhaval...Ale jinak...pekne...jo, zima je krasna.
29.11.2007 10:51:00 | Me and you and all the others
Neexistuje špatné počasí, jen špatně oblečení lidé...když se dobře zazimuješ, zima tě nepřekvapí a ty si můžeš vychutnat tu krásu...
17.11.2007 14:24:00 | Chancer