Náruče plných vloček
Mrzne až praští, zima mě zlobí,
mráz svými prstíky lehtá mě po těle..
Jen ať si hraje, mě se to líbí,
když z nebeských mraků, hází andělé ..
Náruče plných vloček..
Přečteno 500x
Tipy 5
Poslední tipující: Jiparo, Perník, vapiti, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)