Říčka mého kraje
Anotace: U níž srdce moje taje..
Říčka mého kraje
Mělká říčka pomalu se vine,
krajinou mlhavou,jen tak líně
Tam kde končí snad i lesa kraj,
tam kde říká se jen světa ráj
U vrby tiše bublá a vrní,
slyšet je,jak kameny brní
U louky,kde pasou se i jeleni,
kde svět se topí v zeleni
Tam říčka má je,je můj kraj,
tomu já říkám,Čechy-ráj
Přečteno 456x
Tipy 1
Poslední tipující: prostě Zuzana
Komentáře (2)
Komentujících (2)