Listopadová
Poslední list se zimou chvěje,
strom už je holý, opadal.
Strom bez listí jak srdce bez naděje.
Poslední radost listopad mi vzal.
Jen holé větve ční tu k nebi,
jen holé větve žalují.
I strom má lásky zapotřebí.
A stromy slunce milují.
Přečteno 453x
Tipy 8
Poslední tipující: Antares, Bíša, Megalo'R, jiljovský
Komentáře (1)
Komentujících (1)